Contact

Dacă aveți întrebări , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Scrie-ne!

Avem un loc de joacă unic combinat interior / exterior situat direct la fața locului în centru. Echipamentul locului de joacă este adecvat pentru copii de  grădiniță, astfel încât copiii de toate vârstele să se poată juca în afara fiecărei zile.

Da! Centrul nostru oferă un program preșcolar de o zi întreagă pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Preșcolar este un an mare. Am proiectat programul nostru pentru a vă oferi încredere deplină în fiecare aspect al experienței copilului dumneavoastră; de la sănătate și siguranță; la programul pregătit pentru școală; spre sprijinul deplin al profesorilor cu experiență. La fel de important, programul nostru se bazează pe ceea ce cercetările spun că pregătește cel mai bine copiii pentru grădiniță … și pe toți pașii mari care urmează.

Institutia noastră efectuează o verificare cuprinzătoare a antecedentelor tuturor potențialilor angajați și vizitatorilor frecvenți. Verificarea antecedentelor constă într-o verificare a cazierului judiciar din ultimii șapte ani efectuată în toate județele pe care o persoană le-a trăit, a lucrat sau a urmat școala.

Decizia de a permite fotografierea unui copil în unitatea noastră este la latitudinea familiei. Unele familii permit ca fotografiile să fie folosite strict în clasă (adică pentru a eticheta căsuțele), unele permit ca fotografiile să fie folosite atât în ​​interior, cât și în exterior (adică pentru site-ul nostru la nivel de centru), iar altele încă nu permit fotografii ale copiilor lor luate în orice moment – fără excepții. În orice caz, vă vom respecta drepturile și decizia.