Despre

Ajutăm copiii să își antreneze corpul și mintea prin activități distractive și educative.

Experiența noastră

Gradinita CAMI isi desfasoara activitatea încă din anul 2009,, iar in prezent este ACREDITATĂ prin O.M.E.N.C.S. nr. 4688/04.08.2016.
Ne gasiti in zona 1 Mai / Domenii, sector 1, intr-un spatiu modern, cu o curte generoasa, oferind copiilor atat un cadru instructiv-educativ la cel mai inalt nivel, activitati creative si recreative propice dezvoltarii armonioase, cat si siguranta acestora.
Cu promisiunea reusitei, va asteptam cu inimile si bratele deschise la Gradinita CAMI !  

Absolvenții noștri

Copiii absolvesc programele Grădiniței Cami cu abilitățile de care au nevoie pentru a reuși în școala privată sau publică. În sondaje, profesorii de grădiniță și clasa întâi raportează că absolvenții Grădiniței Cami sunt elevi entuziaști care sunt pregătiți social și academic pentru anii următori.

h-02
Capture

Comunitatea noastra

Familiile noastre provin din cartiere din apropiere, creând un mediu strâns legat și parteneriate puternice de părinți. Fie că suntem aproape de casă sau aproape de birou, centrul nostru este ideal pentru familiile ocupate care lucrează și ușor de ajuns – pentru preluare și predare sau pentru a opri pentru o vizită.

Folosim strategii multi-senzoriale distractive, bazate pe cercetare, pentru a-i ajuta pe copii să dezvolte abilități de învățare timpurie, inclusiv scrisori pline de viață, fonică și alfabetizare, Scrierea de mână fără lacrimi și matematica de zi cu zi.

Share on facebook
Facebook

Sănătate și siguranță

Sănătatea și siguranța copilului dvs., alături de educația acestuia, sunt prioritatea noastră principală. Grădinița noastră urmează îndrumări stricte pentru curățenie și securitate.

h-18